Katwijkse Beach Competitie 5e ronde

Vrijdag 17 juni 2016 werd de vijfde ronde van de Katwijkse Beach Competitie (KBC) gespeeld. Met 18 graden en 2 Beaufort prima omstandigheden voor de meer zaal gerichte beachvolleyballers.

Bij de Heren Hoog was het niveau hoger dan ooit, zowel figuurlijk als letterlijk. De bovengemiddeld lange Erwin (Leiden) en Robert (Rijnsburg) maakten optimaal gebruik van de omstandigheden en hun kwaliteiten. Arnold en Lex werden verslagen en zelfs terug verwezen naar de derde plaats. Waarna de wedstrijd tegen Marcel en Mark (Rijnsburg) de winnaar van de dag aanwees. Zei het nipt, werd deze met 21-19 een prooi voor de lange mannen.

Bij Dames Hoog ging de poulewinst naar Iris en Karolien. Als zij zo blijven spelen gaan die dit seizoen nog veel meer winnen. Het Mix Midden team van Lennie en Thijmen waren in hun poule ongeslagen, terwijl zij vorige keer net aan één potje wonnen.

Bij Dames Laag ditmaal geen spannende wedstrijden. Blijkbaar waren die vorige week allemaal gespeeld. Laura en Sylvia vertelden vooraf er erg veel zin in te hebben en dat lieten ze zien ook: Alle wedstrijden wonnen ze.