BEACHPOWER! 2019

Komende zaterdag 18 mei wordt het Katwijkse strand voor de 15e keer omgetoverd tot een aaneengesloten slinger van volleybal netten. Het jaarlijks terugkerende evenement Beachpower! trekt niet alleen deelnemers vanuit alle uithoeken van ons land aan, maar grote kans dat ook dit jaar weer heren en dames uit omringende landen zullen deelnemen. Onze missie; zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met beachvolleybal, maar of je daar nu goed of minder goed in bent, het belangrijkste is dat je in beweging bent! 

Dit jaar overtreffen we onszelf wederom want naast een hoop beachvolleyballers in alle niveaus is niet alleen 1e divisie, maar nu ook top divisie (wat nog eens een stapje hoger is) te bewonderen op het strand tussen de strandtenten  “het strand” en “zomers” in.

Niet alleen komende zaterdag, maar vanaf volgende week het hele zomerseizoen zullen wij trainingen geven  en avondcompetitie hebben. Het was nog de vraag of dat dit jaar nog kon, maar gelukkig heeft de gemeente nog een plekje op het strand kunnen vinden dat wij (hopelijk voor vele jaren) ons thuis kunnen noemen. Deze plek is gevonden aan het eind van de boulevard vlak bij de branding aan de noordkant. Heb je zin om ook gezellig te ballen dit jaar? Voor elk niveau hebben we plek. We hebben ook dit jaar weer een aantal top trainers bereid gevonden om het niveau weer naar een hoger niveau te tillen. 

Hopelijk zien we je a.s. zaterdag of anders bij de trainingen. Tot dan en een heel gezond en sportief zomerseizoen gewenst!