KATWIJK OPEN 2018 strandvolleybal.

Skuytevaert, Beach Club Katwijk en volleybalvereniging RVV hebben de handen ineen geslagen en organiseren op vrijdag en zaterdag 15-16 juni a.s. een nieuw fantastisch opgezet strandvolleybaltoernooi voor bedrijven, organisaties, jeugdteams, straatteams en …verzin het maar. Dit alles op het strand bij Skuytevaert. Met daarnaast gebakken vis en drankjes wordt extra glans gegeven aan de gezelligheid en het ontspannen bezig zijn op het strand.

Inschrijven? info@beachclubkatwijk.nl

Het strandvolleybaltoernooi Katwijk Open komt als alternatief voor het Pater Buis toernooi dat gedurende een lange reeks van jaren in Het Waterbos werd verspeeld. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld, deelname in volgorde van inschrijving, geoefend of ongeoefend iedereen is welkom!

Inschrijven? info@beachclubkatwijk.nl

BEACHPOWER! HET GROOTSTE EENDAAGSE BEACHVOLLEYBALTOERNOOI VAN NEDERLAND

Afgelopen zaterdag 19 mei 2018 was voor de 14e maal het Beachpower! beachvolleybaltoernooi op het katwijkse strand en groter dan ooit. Op het strand voor de witte kerk tot voorbij de Vuurbaak stonden beachvolleybalvelden. Maar liefst 52 beachvolleybalvelden waren opgebouwd om de honderden teams allemaal te laten genieten van het heerlijke zand wat in Katwijk ligt.

Op de foto in oranje de jongste winnaars van de 1e divisie.

Summer Beach Circuit
Met name het Summer Beach Circuit, die dit jaar voor het eerst aanwezig was, maakte het mogelijk dat er zoveel meer sporters aanwezig waren. Het landelijke Summer Beach Circuit is het toernooi waar iedereen aan mee kan doen ook al heb je nog nooit gevolleybald of juist al ver gevorderd bent in het spelletje op het strand. De helft van het aantal deelnemers bestond uit deze sportieve levensgenieters.

Beachcompetitie
De aan ranking gebonden nationale beachcompetitie was ook weer van de partij. In de 1e divisie wonnen de heren of beter gezegd de jongens Mart de Groot en Rick van der Sluis uit Sliedrecht. Met 15 en 18 jaar een sensatie. Nog niet eerder won een dergelijk jong team het toernooi in de 1e divisie bij de mannen. Zeker knap, aangezien er een sterk deelnemersveld was waarbij een finalist van vorig jaar zelfs een-na-laatste werd. Robert de Vries uit Rijnsburg en Ard de Mooij uit Voorschoten behaalden de nodige punten door als 8e te eindigen. Bij de dames geen verrassing. Hier ging de 1e plaats naar het meest ervaren duo Floor Berden en Juliette van Duijnhoven uit Eindhoven.

BEACHPOWER! 19 mei 2018 voor iedereen.

BEACHPOWER! VOOR IEDEREEN

Komende zaterdag 19 mei 2018 zal voor de 14e maal het Beachpower! beachvolleybaltoernooi op het Katwijkse strand plaats vinden.

Summer Beach Circuit
Het is dit jaar voor het eerst dat ook het landelijke Summer Beach Circuit naar Katwijk komt. Bij het Summer Beach Circuit kunnen alle niveaus meedoen, van laag tot hoog, of je nu met zijn tweeën, drieën of vieren bent. Je kan inschrijven op www.zelfbeachen.nl. In het jaar dat de Europese Kampioenschappen beachvolleybal in juli in Nederland zijn, kan iedereen het zelf een keer proberen.

Beachcompetitie en Junior Beachcircuit
Daarnaast is uiteraard ook de nationale beachcompetitie weer van de partij met alle jeugdcategorieën en de 3e, de 2e en de 1e divisie. Genoeg om te kijken naar de talentvolle spelers, waarvan een aantal in de toekomst voor oranje gaan uitkomen.
Al met al met zullen de vele tientallen velden van strandpaviljoen Zomers tot en met Zilt gevuld zijn met enthousiaste strandvolleyballers. Een ieder die komt meedoen of komt kijken wordt wel geadviseerd om zich goed in te smeren aangezien de weersverwachtingen voor zaterdag zeer positief zijn.

Afgelopen zaterdag was al een klein voorproefje voor de jeugd. Jeugdteams in de categorie 12 tot en met 17 jaar speelden tegen een aantal Belgische jeugdteams.

Bondscoach traint BeachClubKatwijk / Beachpower! 19-05-2018

Start Seizoen 2018

Werkzaamheden Website (18-04-2018 Afgerond)

Momenteel (13-04-2018) wordt de website bijgewerkt voor het Beach Volleybal Seizoen 2018! Dus niet alles werkt op dit moment, we hopen halverwege komende week (18/19 april) klaar te zijn.

De trainingstijden en kosten voor het beachvolleybal zijn bekend klik hier voor meer info.

Zaterdag 19 mei: Beachpower! (dit jaar i.s.m. Summer Beach . . . → Lees meer: Werkzaamheden Website (18-04-2018 Afgerond)

Toppers gezocht!

Toppers gezocht!

Wil jij Courtcrew zijn tijdens het DELA NK Beachvolleybal?

Van vrijdag 1 september tot en met zondag 3 september vindt het DELA NK beachvolleybal plaats. Hier zijn alle nationale beachvolleybal toppers bij aanwezig. Dit kun je van heel dichtbij meemaken door je aan te melden als courtpersoneel.

 

Wat kun je doen:

We . . . → Lees meer: Toppers gezocht!

ITF Katwijk open 2017

ITF Beachtennis: Top wedstrijden bij 6 bft.

Op zaterdag 1 juli 2017 werd het tweede internationale beachtennis toernooi in Katwijk aan Zee georganiseerd. Katwijk is daarmee in 2017 het enige officiële internationale ITF Beach Tennis toernooi in Zuid-Holland. En met windkracht 6 Beaufort waarschijnlijk ook de meest winderige van heel Nederland.

Internationaal . . . → Lees meer: ITF Katwijk open 2017

Word jij vrijwilliger bij de World Tour Beachvolleyball van 15 t/m 18 juni?

Er is geen betere manier om de zomer te beginnen dan bij de ultieme zomer topsport, beachvolleybal! Van 15 t/m 18 juni heb je weer de kans om de internationale beachvolleybal top van dichtbij te zien in Nederland!

Wist je dat ?

Voor het eerst in de geschiedenis van de wereldvolleybalfederatie . . . → Lees meer: Word jij vrijwilliger bij de World Tour Beachvolleyball van 15 t/m 18 juni?

1e Katwijkse Beach Competitie (KBC)

De eerste Katwijkse Beach Competitie is gestart met zeer mooi weer!

 

Voor meer foto’s en filmpjes klik hier.