BEACHPOWER! 19 mei 2018 voor iedereen.

BEACHPOWER! VOOR IEDEREEN

Komende zaterdag 19 mei 2018 zal voor de 14e maal het Beachpower! beachvolleybaltoernooi op het Katwijkse strand plaats vinden.

Summer Beach Circuit
Het is dit jaar voor het eerst dat ook het landelijke Summer Beach Circuit naar Katwijk komt. Bij het Summer Beach Circuit kunnen alle niveaus meedoen, van laag tot hoog, of je nu met zijn tweeën, drieën of vieren bent. Je kan inschrijven op www.zelfbeachen.nl. In het jaar dat de Europese Kampioenschappen beachvolleybal in juli in Nederland zijn, kan iedereen het zelf een keer proberen.

Beachcompetitie en Junior Beachcircuit
Daarnaast is uiteraard ook de nationale beachcompetitie weer van de partij met alle jeugdcategorieën en de 3e, de 2e en de 1e divisie. Genoeg om te kijken naar de talentvolle spelers, waarvan een aantal in de toekomst voor oranje gaan uitkomen.
Al met al met zullen de vele tientallen velden van strandpaviljoen Zomers tot en met Zilt gevuld zijn met enthousiaste strandvolleyballers. Een ieder die komt meedoen of komt kijken wordt wel geadviseerd om zich goed in te smeren aangezien de weersverwachtingen voor zaterdag zeer positief zijn.

Afgelopen zaterdag was al een klein voorproefje voor de jeugd. Jeugdteams in de categorie 12 tot en met 17 jaar speelden tegen een aantal Belgische jeugdteams.