Katwijkse Beach Competitie 2e ronde

FB_IMG_1464552428270Vrijdag 27 mei 2016 werd de tweede ronde van de Katwijkse Beach Competitie (KBC) gespeeld. Met 18 graden en 3 Beaufort een zeer aangenaam avondje voor de beachers. Na het succes van de allereerste KBC van vorige week wisten nu al meer beachers dat je de vrijdag vrij wil houden om lekker te kunnen beachen bij Beach Club Katwijk. Zo was het vrijdag weer genieten op ieders eigen beachniveau. Zoals gezegd de opkomst was hoger dan vorige week, waardoor 4 velden nodig waren.

Bij de heren Hoog wonnen de verliezend finalisten van vorige week Arnold en Lex (Katwijk/Valkenburg) de poule. Zeer solide wonnen zij de wedstrijd van de nummer 2 Marcel (Katwijk), die dit keer met Alwin (Leiden) speelde.

Bij de Mix Hoog ging de dagwinst wederom naar Bas (Barendrecht), ditmaal spelend met Dora (Rotterdam). Het vorige week afwezige duo Ilse en Wim wonnen de poule Mix Midden.

Lisanne (uit Monster) en Milly (Rijnsburg) waren de sterkste bij de dames Midden. Bij de dames Laag ging de poulewinst naar de zeer jeugdige Floortje en Suzanne (Katwijk), pas 13 en 14 jaar.