Opening Strandseizoen 2013 Katwijk aan Zee met o.a. beachvolleybal

Opening Strandseizoen 2013 Katwijk aan Zee

Datum 13 april 13.00 – 17.00 uur in de  Princestraat en Voorstraat.

14.00 officiële openingshandeling: Toespraken  met aansluitend als openingshandeling beachvolleybalpartijtje met Voorzitter Winkelhart Zeezijde Willem van Rijn, Vice -Voorzitter Strandexploitanten Henny Schaap, Weth. Daan Binnendijk en vertegenwoordiger van Horeca Katwijk. Locatie Beachvolleybalzandvak: t.h.v. Saton.

Deze openingswedstrijd en alle volgende wedstrijden zijn in deskundige handen van de BeachclubKatwijk. Via dit bericht zijn de deelnemers van BeachClubKatwijk uitgenodigd om een balletje te komen slaan.

 

Verdere activiteiten deze middag:

In de voor het verkeer afgesloten Princestraat en Voorstraat zullen strandexploitanten laten zien, laten beleven en laten proeven waartoe ze allemaal in staat zijn het komend seizoen.

Invulling hieraan wordt o.a. gegeven door  Benny`s Beach Inn, Het Strand, Zomers,  `t Centrum, Key West, Westerkim, Paal 14 en `t Wantveld.

De kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven op springkussens die staan opgesteld op het Emmaplein en in de Badstraat.

Horeca Katwijk zal zich presenteren in de Badstraat. Zij delen o.a. leuke strandballen uit.

De KRB is op zoek naar nieuwe leden: bij hen kunt u terecht voor alle relevante informatie m.b.t. het redden van drenkelingen en het toezicht op zee en strand.

De Surfclub houdt deze dag Open Huis, zowel in de Princestraat als op het strand.

De Firma Schaddé van Dooren is aanwezig met diverse materialen w.o. de Beachcleaner waarmee dagelijks het Katwijkse strand wordt schoongehouden.

Factor W manifesteert zich met een sportieve, leuke test voor de jeugd.

De modesector heeft diverse zomerse strandmodeshows in petto. Deze zomermode wordt gepresenteerd op een speciaal podium in de Princestraat en bij Haasnoot Mode in de Voorstraat.

Kom een dagje naar het strand, kom een dagje naar Winkelhart Zeezijde en geniet want het strand staat voor één middag bij de winkeliers van Winkelhart Zeezijde voor de deur.

 

Met vriendelijke groet,

WWP & BeachClubKatwijk