Instuif voor de jeugd

 

Beachvolleybal seizoen 2011!!

Beachvolleybal is een snel groeiende, relatief nieuwe sport. Veel zaalvolleyballers maken de stap naar het strand wanneer de competitie in mei is afgelopen. Maar ook mensen die nog nooit gevolleybald hebben weten de weg naar deze strandsport te vinden. Natuurlijk zijn er altijd mensen die niet durven, of simpelweg niet weten dat er in Katwijk ook een mogelijkheid is om te beachvolleyballen.

 

Instuif voor de jeugd (17 mei)

Beach Club Katwijk heeft samen met het overkoepelende volleybal orgaan (NeVoBo) een unieke actie bedacht om kinderen enthousiast te maken voor deze leuke sport op het strand. Op 17 mei van 18.00 uur tot 20.00 uur is iedereen van 8 tot 18 jaar welkom om een keer een professionele beachvolleybal training te krijgen.

Op deze training leer je de technieken en strategieën van het beachvolleybal. Er zullen veel trainers aanwezig zijn, dus je zult veel persoonlijke tips krijgen. Daarnaast ervaar je de leuke sfeer van de sport en leer je andere jeugd kennen die ook (wil) beachvolleyballen. Misschien dat je zelfs wel met iemand samen toernooien kan gaan spelen!

Kosten voor deze training zijn €10,- per deelnemer. Je hoeft geen lid te zijn van een volleybalvereniging!

Schrijf je hier in voor de professionele eenmalige jeugdbeachtraining (pdf)!

 

Uiteraard kun je ook lid worden wanneer je deze sport vaker wil doen. Voor meer info kun je kijken op www.beachclubkatwijk.nl