Beachtennis 2 juli 2016

JeugdNr1Advance
De uitvallers van de ITF speelden in de Advance verder. Zo speelden onze lokale teams na de 1e ronde ITF allemaal in de Advance. Daarin wonnen de KLTV trainers Thijmen van Gulik en Marco Vlieland van het als 6e geplaatste Flohr en Gerth. Marcel Haasnoot en Alwin Pietersma mochten tegen het als 1e geplaatste Desgardin en Lacombe. Wat toch nog een game opleverde 0-6 1-6.
Marco Cecchi en Pieter Guijt hadden eenzelfde resultaat gehaald tegen Boot en Pitzurra bij ITF, maar verloren in Advance tegen de Belgische jeugdkampioenen De Backer en Hurckmans. Daar had meer in gezeten dan 3-6 5-7.

Fun categorie
In de ochtend speelde de jongste jeugd van T.C. Zee en Duin voor het eerst beachtennis. Zij hadden dit weekend kamp en als uitje mochten ze naar het strand.
Hierna was het de beurt aan het breedtetoernooi waar de senioren en oudere jeugd de strijd met elkaar en de elementen aan gingen.
Bij de mannen wonnen vader en zoon Ron en Fin Schenk uit Noordwijkerhout. Bij de vrouwen waren Karlijn Dalhuijsen en Miriam Hulshof uit Haarlem het sterkste team. Bij de mix waren dat Jorit en Els Vaessen uit Alphen aan den Rijn. De plaatselijke trots Noah Cecchi en Vince Zwaan hielden de eer van Katwijk hoog door de sterkste te zijn in de categorie jeugd.

Voor meer info en foto’s beachtennis www.beachclubkatwijk.nl of facebook Beach Club Katwijk.