Eerste keer beachen 2011

Na drie weken ploeteren om 4 mensen bijeen te krijgen (waarvan 7 keer bijna  1 beacher te kort) was het dan eindelijk zover. 

Via het gastenboek werd een oproep gedaan voor zaterdag 2 april vanaf 15:00 uur. Uiteindelijk om 14:02 meldde zich de vierde persoon zich aan. Op het strand aaangekomen bleken er zelfs 5 deelnemers te zijn.

Met maar liefst 22 graden onder een blauwe lucht en heerlijk zonnetje en een vlaagje wind, werden de eerste beachvolleybal acties gespeeld. Na een korte warming-up, werden de eerste rally’s onder grote publieke belangstelling (duizenden strandbezoekers, strandtenten overvol).

Nieuwkomer Marthe wist direct de eerste partijen te winnen met Marcel en Eric, dus dat beloofd wat voor de avondcompetitie dit seizoen. Gezien de andere resultaten, iedereen wist wel een keer te winnen, zal het een fantastisch seizoen worden. Al was het maar vanwege alle blije gezichten (zie fotoboek).  Met dank aan de surfclub KBS voor het eenmalig uitlenen van hun nieuwe beachnet.

Hou het gastenboek in de gaten, eerstvolgende afspraak staat voor donderdag 7 april 17:00-19:00 uur en zaterdag 10 april vanaf 15:00 uur.