Eerste Open Beach Footvolleytoernooi Katwijk

Stichting Juul en Beach Club Katwijk organiseren

Eerste Open Beach Footvolleytoernooi Katwijk

 

Begin dit jaar besloot Beach Club Katwijk (BCK) om het populaire beach footvolley ook in Katwijk te introduceren. Ook Stichting Juul had dergelijke plannen, want na enkele succesvolle zaalvoetbaltoernooien georganiseerd te hebben, wilde de stichting dit jaar een aansprekend buitenevenement organiseren. Wat zou er dan beter zijn dan de handen inéén te slaan en samen te werken met de BCK.

Op zaterdag 30 juni 2012 is het dan ook zover. Dan wordt door BCK en  Stichting Juul het eerste Katwijkse Open Footvolleytoernooi  georganiseerd. Spelers van vv Katwijk, Quick Boys, Rijnvogels en Valken’68 zullen aan het toernooi deelnemen.  En ook als je niet aan deze clubs verbonden bent, wordt je van harte uitgenodigd om deel te nemen. De velden zullen aangelegd worden voor strandpaviljoen Het Wantveld, afrit parkeerterrein Noordduinen. Inschrijven kan via www.beachclubkatwijk.nl/st-juul/

Stichting Juul zamelt o.a. door middel van het organiseren van evenementen geld in ten behoeve van het onderzoek naar én de bestrijding van kinderkanker. (zie ook www.stichtingjuul.nl)