‘Van Duijn Van der Geer’ verrassend winnaar KOV-Beachvolleybaltoernooi

kovfotoLiefst twintig teams van bedrijven en instellingen bonden dinsdag 7 juni de onderlinge strijd aan in het kader van het KOV-Beachvolleybaltoernooi. Een echte ‘klassieker’ inmiddels, waarbij de teams erg diep gaan om de begeerde trofee in handen te krijgen. Was vorig jaar nog het zestal van winkeliersvereniging Zeezijde de sterkste, dit jaar werden de deelnemende teams verslagen door het zeer gedreven team van ‘Van Duijn Van der Geer’. Deze accountants en adviseurs konden na een door prachtig weer en perfecte organisatie ondersteunde en vooral geslaagde wedkamp, het applaus van de circa 200 aanwezige ondernemers in ontvangst nemen. De contactbijeenkomst en het Beachvolleybaltoernooi vonden plaats op het noord-strand bij het strandpaviljoen Het Wantveld.

De door extra drukte verlate KOV-voorzitter werd bij de opening van de contactbijeenkomst kundig vervangen door vicevoorzitter Jan Bart van der Plas. Het betrof de laatste bijeenkomst voor de zomerstop. De bijna tweehonderd aanwezige leden en relaties hadden vooraf de volleybalwedstrijden, verdeeld over meerdere velden en prima georganiseerd en ondersteund door Marcel Haasnoot en zijn vrijwilligers van Beachclub Katwijk, gevolgd en de teams enthousiast aangemoedigd. Ook dit jaar betrof het een enerverende strijd waar de winnaar van vorige jaar – het team van winkeliersvereniging Zeezijde – net de finale miste en derde werd. De finale echter was voor twee aan elkaar gewaagde teams. Alsof men een jaar in training en op voorbereiding was, ging de strijd op het scherpst van de snede tussen ‘Head Electronics’ en ‘Van Duijn Van der Geer’, waarbij laatstgenoemde als winnaar uit de strijd kwam. De vierde plaats was uiteindelijk voor ‘Bouw-klik’.

De sfeer was opperbest, zowel op het veld als bij de bijeenkomst. En zoals reeds gememoreerd: Het weer en de organisatie was top. Na de terechte complimenten aan Marcel Haasnoot van Beachclub Katwijk (voor de organisatie) kon de beker en de daarbij horende bloemen aan het winnende team worden uitgereikt.