We staan weer op het strand!

Een week geleden dachten we dat het zeker nog een maand zou duren voordat de eerste fanatiekelingen op het strand zouden staan voor een potje beachvolleybal, maar die uitspraak is nu al weer achterhaald. Afgelopen zondag is namelijk de allereerste keer Beachvolleybal van het seizoen 2012 geweest in Katwijk. Dat mag met recht bijzonder genoemd worden, omdat het niet veel voorkomt dat er al in maart gevolleybald kan worden op het strand…

Het was zelfs dusdanig goed weer dat er ook op zondag nog gespeeld is. Het was al een beetje in de lijn der verwachtingen, maar dan moet het uiteindelijk toch nog waargemaakt worden. En dat is zeker goed gelukt. Heel Nederland was afgelopen weekend buitenshuis te vinden. Als het niet in de tuin was dan was het wel in het park of zoals onze volleyballers op het strand.

Naast een aantal geroutineerde spelers waren er ook een aantal jeugdleden en zelfs een aantal die nog niet bekend waren bij Beach Club Katwijk. We mogen dus weer een aantal nieuwe leden aan ons bestand toevoegen. Dat dit zo vroeg in het jaar gebeurt is een heel positief signaal voor komend seizoen. We verwachten dan ook voor het eerst in het bestaan uit te komen boven de 100 deelnemers.

Omdat het officiële seizoen nog niet begonnen is wordt er nog niet op een vaste dag getraind en gespeeld. Een ieder die interesse heeft om te beachvolleyballen in het voorseizoen kan het gastenboek in de gaten houden. 

En hier staan de foto's van de eerste keer beachen.